Brandwerende deuren

Brandwerende deuren

In geval van brand is de hoogste prioriteit mensen te beschermen tegen hitte en vlammen en te voorkomen dat het vuur zich verder uitbreidt. Het is goed om te weten dat u kunt profiteren van onze decennialange ervaring op dit gebied. Preventie en inperking: Dit zijn de twee sleutelwoorden van een optimale brandbeveiliging.

Goedkeuringen en certificaten

Naast de uitgebreide goedkeuringen volgens DIN 4102 en tests volgens EN 1634-1 zijn onze branddeuren ook gecertificeerd volgens EN 16034 voor de Europese markt. Dit betekent dat onze branddeuren de door de wet vereiste levensduur garanderen en tegelijkertijd voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van esthetiek en veiligheid.

Toepassingsgebied en gebruikssituaties

In gebouwencomplexen - vooral in de industriële sector - kan brand nooit helemaal worden uitgesloten. Daarom is het belangrijk te vertrouwen op een efficiënte brandbeveiliging met een brandvertragende of brandwerende deur en zo de ontwikkeling van brandschade en de uitbreiding ervan te voorkomen. U hebt dus een branddeur nodig om uw gebouwencomplex uit te rusten in overeenstemming met de huidige veiligheidsvoorschriften en uw persoonlijke eisen. Overtuig uzelf van onze brandbeveiligingsconcepten en vind een branddeur die qua functie, afmetingen en design perfect bij uw gebouw past.

  • EW30 / EI230 / EI130 / EW60 / EI260 / EI160 / EI290 / EW120 / EI2120
  • EI2 30-C5-Sa / EI2 60-C5-Sa / EI2 90-C5-Saz
  • Met CE-markering
  • Deurblad volledig vlak zonder reliëf
  • Snellere montage, stillere sluiting, in hoogte verstelbaar
Kwaliteit en maatwerk zijn onze standaard!

Elke garagedeur die onze fabriek verlaat, is speciaal op bestelling en op naam geproduceerd. De productieprocessen zijn, met behoud van flexibiliteit, optimaal geautomatiseerd. Nauwkeurig geprogrammeerde machines staan garant voor exacte maatvoering en controleren de processen tot op de millimeter. Vanzelfsprekend maken wij bij de productie uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.

Over ons

Offerte aanvragen

stap 1: contactgegevens
stap 2: project gegevens
Stap 3: aanvullende gegevens
Wat is de som van 1 en 1?