Montage & Service

Montage & Service

Voor diverse opdrachtgevers voeren wij de montage uit voor sectionaaldeuren, openslaande deuren, metalen loopdeuren en ook brandwerende deuren. Montages doen wij zowel in de particuliere als ook in de zakelijke sector. Doordat we niet merk gebonden zijn kunnen wij voor diverse merken montages uitvoeren.

Zo monteren wij o.a Hörmann en veelal eigen merk deuren van opdrachtgevers. Doordat wij ervaring hebben met het monteren van diverse merken deuren hebben ook de nodige bevestigingsmaterialen op voorraad liggen. Montages worden altijd uitgevoerd met materialen die de leverancier adviseert!

Ook doen wij veel montages van brandwerende deuren bij datacenters. Deze deuren zijn vaak extra beveiligd en moeten gemonteerd worden conform strenge eisen en voorschriften omdat de deuren zijn getest op brandwerendheid met bepaalde materialen. Om de kwaliteit te kunnen garanderen van zowel de brandwerendheid als ook de veiligheid van de deur wordt daarom ook gekeken naar de eisen van de leverancier!

Waar gemonteerd wordt moet ook service verleend worden. Wanneer er een storing ontstaat doen wij ons uiterste best om dit binnen afzienbare tijd op te lossen. Afhankelijk van de ernst van de storing proberen wij zo snel mogelijk bij u te zijn.

Kwaliteit en maatwerk zijn onze standaard!

Elke garagedeur die onze fabriek verlaat, is speciaal op bestelling en op naam geproduceerd. De productieprocessen zijn, met behoud van flexibiliteit, optimaal geautomatiseerd. Nauwkeurig geprogrammeerde machines staan garant voor exacte maatvoering en controleren de processen tot op de millimeter. Vanzelfsprekend maken wij bij de productie uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.

Over ons

Offerte aanvragen

stap 1: contactgegevens
stap 2: project gegevens
Stap 3: aanvullende gegevens
Wat is de som van 3 en 4?