Openslaande deuren

Kwaliteit als standaard, geheel op maat

Of u nu op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke openslaande deur voor uw woning of pand of naar een zijdeur die perfect past bij uw garage- of industriedeur; de Luxe-Line biedt in elke situatie uitkomst. De Luxe-Line is een veelzijdige deur die bij uitstek geschikt is voor zowel residentiële als industriële toepassingen. Het totale assortiment aan panelen uit het sectionaaldeuren programma is te gebruiken als vulling voor het thermisch onderbroken aluminium Luxe-Line profiel. Zo maken wij een individuele deur, geheel op maat en afgestemd naar wens.

Kozijn

De basis van elke Luxe-Line bestaat uit een hoogwaardig aluminium kozijn, standaard geanodiseerd of gepoedercoat in RAL 9016. Het kozijn is 58 mm dik en thermisch onderbroken, waardoor condens en kou volledig buitengesloten worden.

Vulling

De standaardvulling voor het kozijn bestaat uit 40 mm staalsandwichpanelen. De verzinkte panelen zijn gevuld met een hardschuimkern. Het is ook mogelijk om de profielen uit te voeren met beglaasde panelen voor meer lichtinval. Om de juiste uitstraling passend bij uw huis te creëren, zijn de panelen óók verticaal te plaatsen.

Glasvulling

De Luxe-Line profielen zijn ook deels of geheel te voorzien van beglaasde vulling. Waarbij u keuze heeft uit diverse soorten glas, zoals HR++ glas of gesatineerd glas. Daarnaast kunt u nog veel meer zelf bepalen. Zo kunt u aangeven of de beglaasde panelen horizontaal of verticaal in de deur mogen komen. Ook kunt u kiezen om een (volledig) beglaasde deur mét of zonder tussenstijlen uit te voeren.

Kleur

Het standaard aluminium en gepoedercoate kozijn wordt, net als de standaard vulling, geleverd in RAL 9016 of geanodiseerd. Is een andere kleur van het kozijn of de vulling gewenst? Dan zijn deze tegen een geringe meerprijs altijd aan te passen. Zo sluit de kleur van uw Luxe-Line altijd aan bij de kleurstelling van uw woning of pand.

Meer informatie

Meer informatie kunt u lezen in onze brochure "Openslaande deuren". Uiteraard kunt u ook altijd met uw vragen bij ons terecht door contact op te nemem. Wij helpen u graag verder!


Bekijk brochure "Openslaande deuren"
bra
Kwaliteit en maatwerk zijn onze standaard!

Elke garagedeur die onze fabriek verlaat, is speciaal op bestelling en op naam geproduceerd. De productieprocessen zijn, met behoud van flexibiliteit, optimaal geautomatiseerd. Nauwkeurig geprogrammeerde machines staan garant voor exacte maatvoering en controleren de processen tot op de millimeter. Vanzelfsprekend maken wij bij de productie uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.

Over ons

Offerte aanvragen

stap 1: contactgegevens
stap 2: project gegevens
Stap 3: aanvullende gegevens
Wat is de som van 1 en 4?