Over ons

Over ons

Buffel is gestart in 2012. Nu zo'n 10 jaar later zijn we nog steeds actief op het gebied van leveren en monteren van garage- en industriedeuren. We hebben onze horizon verbreed door niet alleen garage- en industriedeuren te monteren maar ook stalen (brandwerende) loopdeuren.

Wij monteren dagelijks voor diverse opdrachtgevers garage- en industriedeuren. Van het vervangen van kanteldeuren tot het monteren van deuren in nieuwbouwhuizen en utiliteitsgebouwen. We zijn er dus zowel voor de particulier als voor de zakelijke markt.

Ook leveren wij garagedeuren aan diverse vastse opdrachtgevers/partners. Dit varieert van kleine aannemers tot grote staalbouwers. Zo hebben we door de jaren heen een mooi en divers klantenbestand opgebouwd waar we trots op zijn!

Kwaliteit en maatwerk zijn onze standaard!

Elke garagedeur die onze fabriek verlaat, is speciaal op bestelling en op naam geproduceerd. De productieprocessen zijn, met behoud van flexibiliteit, optimaal geautomatiseerd. Nauwkeurig geprogrammeerde machines staan garant voor exacte maatvoering en controleren de processen tot op de millimeter. Vanzelfsprekend maken wij bij de productie uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.

Over ons

Offerte aanvragen

stap 1: contactgegevens
stap 2: project gegevens
Stap 3: aanvullende gegevens
Wat is de som van 1 en 4?